ČITAJMO ZAJEDNO

ČITAJMO ZAJEDNO

nedjelja, 26. veljače 2012.

SLATKORIJEČIVI NEZNANAC - Lisa Kleypas

Ella Varner sve u svom životu drži pod kontrolom, i ne veže se za ništa. Ella piše kolumnu u ženskim novinama i dijeli savjete o životu, ima dečka vegetarijanca koji spašava zeleni planet, i Ella je vegetarijanac ali sanja pravi sočni odrezak. Sve je pod kontrolom dok ju ne nazove njena mama Luđakinja i okrene joj život naopačke, vijest da je njena sestra Tara rodila i ostavila dijete mami Luđakinji koja će ga prije dati socijalnoj službi nego da svi saznaju da je baka. Sada je Ella prisiljena otići u Houston po dijete, ali ima mali problem njen dečko ne želi da se vrati sa tim djetetom i ne želi imati nikakve veze sa tim. Dolaskom u Houston Ella otkriva da joj je sestra u klinici na oporavku od depresije i da je otac djeteta Jack Travis.

Jack Travis bogati i seksi poslovni čovjek zatečen je viješću da je postao otac i to sa djevojkom sa kojom kako on tvrdi nikad nije spavao. Ella od njega traži da se podvrgne testu za dokazivanje očinstva. Jack pristaje i trudi se napraviti sve što Ella traži i više od toga. Pa tako useli Elu i dijete u zgradu u kojoj on živi pomaže joj oko djeteta i jako je slatkoriječiv kad je Ella u pitanju.

Knjiga je odlična  prava knjiga u kojoj možete staviti mozak na pašu. Nema puno teških drama sve se razvija u pravom smjeru uz malo smijeha i pokoju suzu spisateljica je dodala dosta opisa sexa. Knjiga u kojoj glavni muški lik za neko čudo od početka zna točno što želi a  Ellu treba malo pogurati u pravom smjeru, sve u svemu nećete se razočarati ako pročitate knjigu. Knjiga je inače jedan od nastavaka iz spisateljićine Travis sage točnije treća knjiga po redu nakon Sugar daddy i Vrag plavih očiju.

                                 Lisa Kleypas: Slatkorječivi neznanac
                     

Nema komentara:

Objavi komentar