ČITAJMO ZAJEDNO

ČITAJMO ZAJEDNO

utorak, 27. svibnja 2014.

GLAD KAO NIJEDNA DRUGA - Kresley Cole

   Nakon što ga je stoljećima držala zatvorenog u paklu i vatrom  mučila vampirska horda Lachlayn MacRieve predvodnik (kralj) klana Lykae osjeti da mu se sreća nasmiješila jer osjetio je nju svoju družicu, nakon tisuću godina čekanja konačno se pojavila i sad se mora osloboditi okova i pronaći ju. nakon što je pobjegao iz pakla i slijedio njen miris konačno ona je pred njim, samo što se sudbina gorko poigrala sa njim, njegova družica je vampirica. Njegova žudnja za njom je jača od mržnje prema vampirima i on ju odvodi u svoj dom u Škotsku.
 Emmaline Troy nježna i pomalo razmažena djevojka došla je u Pariz u potrazi za odgovorima tko joj je otac, jedino što zna je da je kćer valkire i vampira. Cijelog života se borila sa time da nema nikakve vrline vampira ili valkire ništa joj nije polazilo za rukom i zato su ju njene tete također valkire štitile pred svime. Sad kad se našla u raljama jednog Lykea ne zna kako da se obrani od tolike nepoznate želje i privlačnosti. odlučila mu je pomoći da se vrati u svoj dom i onda će se ona vratiti svojoj kući. samo Emmalie ne zna da su neki vampiri već u potrazi za njom da je ubiju i da ju samo ovaj snažni Lykae može zaštititi. Sad se Emmaline mora naučiti boriti protiv pripadnika klana Lykae, a strah od njihovih mračnih požuda svakog je dana sve manji dok  Lachlayn započinje polagano i opako zavođenje kojim će utažiti svoju glad za Emmaline. A kad se mračna prošlost vrati u njihov život bit će to borba za život i ljubav kao nijednu drugu.

Inače ne preferiram knjige o vampirima ali ova je bila ugodno iznenađenje, a zapravo su me zamolili da ju pročitam i da velim kakva je da li se isplati čitati, jer ostale knjige od ove spisateljice su jako dobre ali pošto je ova malo drugačija malo su bili skeptični. Knjiga je na početku me malo zbunila jer mi neke stvari nisu bile jasne ali kasnije se sve posložilo. Prilično je lako čitljiva i svi oni podaci o valkirama, vampirima i klanu Lykae koji su zapravo vukodlaci ili vukovi kako želite nisu me smetali a borba između tih vrsta puna je akcije, a Emmaline "tete" valkire prave su ratnice kojih se svaki pametan vuk ili vampir treba bojati.


Nema komentara:

Objavi komentar