ČITAJMO ZAJEDNO

ČITAJMO ZAJEDNO

petak, 17. veljače 2012.

GOSPODAR GRIJEHA - Loretta Chase




"Jedan od najboljih ljubavnih romana svih vremena" tako piše na naslovnici     
knjige. Sve što mogu reći je DAAAAA!!!
 Sebastian Ballister, zloglasni markiz od Daina, krupan je, zao i opasan. Naime takav dojam on ostavlja na svakog tko ga vidi, i to zato jer se i sam takvim smatra. Markiz koji je o gadostima života naučio na još gadniji način, "Kuga je i Kolera Ballistera" pravi vražji okot. Taj demon, nakaza ne boji se nikoga, a njega se užasavaju svi, radi što želi, kad želi i gdje želi, i to sa mutnim svijetom. Činjenica da je najbogatiji čovjek u Engleskoj ne ide mu u prilog jer ga se "pristojne" žene užasavaju, a to je dobro jer takve žene on ni ne želi.

Jessica Trent je jedna ugledna dama. Jess je odvažna, lukava, ženska manipulatorica koja zna baratati oružjem i prebiti protivnika bolje nego polovica uglednih muškaraca. Sve te osobine trebati će joj u borbi sa samim đavlom. Zašto? Pa zato jer mora spasiti brata od kanđi te zvijeri, i da, tjerana ne vjerojatnom požudom koju osjeća prema toj zvijeri. Kako će mala sitna dama ukrotiti zvijer, pa onako kako to ni jedna "pristojna" žena ne bi ni pomislila, bit će mu naj skuplja kurva koju je platio, zavoditi će ga na sve moguće načine, natjerati ga da poludi od želje za njom i dovodit do ludila u krevetu, bit će mu žena u svakom smislu te riječi.

Vauuuu! Knjiga uz koju sam vrištala, plakala i smijala se. Ta grozna, odvratna nakaza sam vrag koja ti priča nježne stvari u krevetu na talijanskom, koja bi to žena odoljela, takvom iskušenju i ne predala se svojoj "tamnoj strani". Prekrasno napisana i uzbudljiva do samog kraja, knjiga koja se čita u jednom dahu. Ne moram ni reći da to odvratno stvorenje malo većeg nosa, je zapravo prekrasan Apolon, što se tiče nosa, pa spisateljica je to lijepo u knjizi opisala, a ja ću to reći ovako: kakav nos takav ponos!!!











3 komentara:

  1. Ne volim ljubiće, ali natjerali su me da :) čitam Pedeset nijansi sive pa sam i ovo pročitala.. Pomalo me Lord Daine podsjeća na Christiana Graya (što se tiče mračne prošlosti i tužnog djetinjstva), a u odrasloj dobi su predivni primjerci muškog roda, ali mentalno oštećeni i nesigurni sami u sebe iako na prvi pogled nebi to nitko rekao.. Uglavnom, odlična razbribriga za duge zimske noći, vrckavi dijalozi, komične situacije.. ma knjigica i pol ! preporučujem, svakako!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako procitat tu knjigu nemogu je otvorit..he

    OdgovoriIzbriši