ČITAJMO ZAJEDNO

ČITAJMO ZAJEDNO

nedjelja, 23. veljače 2014.

BLACKMAILED BY THE BEAST - Sam Crescent

                       Wayne Brown je nemilosrdan kad je u pitanju posao, i sa nadimkom "The Beast", nitko se to ne usuđuje osporiti. Ono što on želi on dobiva.

Lily Jones je jako mlado i slatko nevinašce i prezire ljude poput Waynea. No obitelj Jones je očajna, a on im nudi rješenje za njihove probleme. Samo on želi nešto zauzvrat ... Lily. Ona se mora udati za njega ili će njezina obitelj propasti zbog velikih dugova. Bez ikakvog izbora ona pristaje i započinje novi život kao njegova supruga.

Kroz njegova zavođenja i dodire, njeno tijelo je izda, a kako vrijeme prolazi, isto učini i njezino srce. No, kako da se ona zaljubi u čovjeka koji je ucjenama dobio ono što želi?

U knjizi se pojavljuje i obitelj od Lily koja je navikla na bogatstvo i lagodan život i koja  za taj život prodaje  kćer. Kćer koja se nikako ne uklapa u njihov Holivudski život jer je "mala, debela i nije njena savršena starija sestra".
Wayne govori da samo želi spasiti Lily od robovskog života sa njenom obitelji, ali istina je puno drugačija on je želi od trenutka kad ju je prvi put vidio.

 Knjiga je vrlo kratka nekih 90 stranica al jako lagana za čitanje, zapravo najbolje bi ju opisala kao
                                                  short, sweet, and very... SEXY

Knjiga ima i nastavak koji se događa 12 g. nakon završetka ove knjige.




Nema komentara:

Objavi komentar