ČITAJMO ZAJEDNO

ČITAJMO ZAJEDNO

subota, 8. veljače 2014.

VRAG PLAVIH OČIJU - Lisa Kleypas

           Hardy Cates, predstavljen u Kleypasinoj knjizi Sugar Daddy, poljubi Haven Travis u mraku vinskog podruma na vjenčanju njezina starijeg brata Gagea. Haven misli da ljubi Nick Tannera, svoga zaručnika kojeg ona uistinu voli, i ništa ni seksi plavo oki vrag, čiji poljubac kao da joj razdire dušu, ili prijetnja njenog oca da će je razbaštiniti ako se uda za tog tipa, ne mogu spriječiti Haven da se uda za Nicka. Brak sa Nicom i nije bajka već noćna mora iz koje Haven mora pobjeći nakon još jednog brutalnog napada totalnog luđaka.
Haven je ponovo u Houstonu nakon dvije godine pakla i bori se da vrati svoje dostojanstvo i slomljeno tijelo u život. Zapošljava se u tvrtki svog brata Jacka, gdje joj šefuje još jedna luđakinja, ali ništa ne može uznemiriti Haven kao ponovni susret sa Hardy Catesom. Hardy koji je nekad bio lud za Haveninom šogoricom Liberty, sad ima oči samo za Haven i ovog puta neće dopustiti da mu ode kao prije dvije godine na vjenčanju ( jer od tog trenutka u mračnom podrumu i vrućeg poljupca, Haven mu je zarobila misli i samo sanja dan kad će je odvesti u krevet). A što Hardy ne zna, je da će to biti jako teško, ne zato jer Haven nije zainteresirana nego istina leži u njenoj bolnoj prošlosti.

Da li će Hardy i kako pomoći Haven i što će se dogoditi kad se u njen život vrati njen bivši muž Nick psihopat, koji je spreman na sve da ponovno pokori Haven, i kako će obitelj Travis reagirati na vijest da Haven nešto muti sa "neprijateljem br.1" Hardy Catesom. Tko će koga pokoriti a tko koga pobijediti saznajte u ovoj odličnoj knjizi  Lise Kleypas...

Još jedna odlična knjiga o obitelji Travis koja se doslovno ne ispušta iz ruku. Sve knjige iz serije Travis toliko su mi dobre da sam ih pročitala nekoliko puta i jedva čekam zadnju knjigu iz te serije koja izlazi u rujnu 2014.g.


           

Nema komentara:

Objavi komentar