ČITAJMO ZAJEDNO

ČITAJMO ZAJEDNO

nedjelja, 9. veljače 2014.

ODBJEGLA NEVJESTA - Susan Elizabeth Phillips

Lucy Jorik uvijek je bilo važno da ne osramoti obitelj koju obožava. Jedan od razloga je njena majka koja je jedna od najpoznatijih žena na svijetu. Ali Lucy je na dan svog vjenčanja umjesto da se uda za najsavršenijeg muškarca na svijetu Gospodin Neodoljivi, Lucy bježi i sjeda na motor potpunog neznanca, kojeg u normalnim uvjetima bi definitivno izbjegavala. Dok je cijeli svijet traži, Lucy pokušava naći samu sebe i skužiti kako da se nosi sa najnepristojnijim muškarcem kojeg je ikad srela. Odbjegla će nevjesta biti prisiljena završiti u neotesančevoj vikendici na otoku i ondje pokušati pronaći novi smjer u životu... te otrkiti tajne muškarca koji o njoj toliko mnogo zna ali o samom sebi ništa ne otkriva. Lucy će u toj potrazi upoznati niz zanimljivih likova lijepu ali tužnu pčelaricu, preplašenog dječaka i modernu zlu kraljicu. Ali uz sve to upoznat će strasti koje bi joj mogle promjeniti život zauvijek.

Lucy smo prvi put upoznali u knjizi Prva dama dok je još bila djevojčica a njena priča se nastavila u Gospodin neodoljivi gdje bježi sa svog vjenčanja, u Odbjegloj nevjesti  Lucy preispituje sebe i svoj život što uistinu želi. U tome će joj pomoći niz zanimljivih likova sa svojim problemima a najviše će je zaintrigirati neznanac koji joj je pomogao u bijegu i koji nikako ne bi trebao biti dio njenog života a ipak ima nešto tajanstveno u njemu. Što zapravo taj neznanac radi sa Lucy i zašto joj pomaže, jeli on zaista neznanac...

Još jedan odličan roman iz pera nenadmašne Susan Elizabeth Phillips u kojem piše priču o životu drugog naraštaja njenih slavnih junaka. 


Nema komentara:

Objavi komentar